lørdag 1. november 2008

aktivitetsdag og kursavslutt


I dag var siste dagen med hunde-kurset jeg har holdt. På planen idag sto aktivitetsdag med hundene. Først la alle to spor (godbitspor) hver i skauen rett ved her. Mens sporene "godgjorde" seg litt, trente vi agility på banen. De fleste var helt ferske i dette, og målet var derfor at hundene skulle ha det gøy og prøve de forskjellige hindrene. Det virket som de to-beinte hadde det minst like moro.

Vi tok en og en av hundene med opp i skauen og gikk det korteste av de to sporene først- deretter gikk alle hvert sitt siste spor samtidig. Hundene var flinke og det virket som eierne var enige om at dette var noe de ville prøve mer.

Etter spor var det klart for litt rundering -eller riktigere sagt gjemsel (som kan være første innlæringsdelen av runderingstrening).

Vel tilbake fra skogen , var det klart for "det store mesterskapet" nemlig konkurranse i agility (lov med bånd og hjelpemidler!!) - alle gjorde en veldig bra innsats - Wilde og Nelly gikk av med seieren - feilfritt og på raskest tid!

Fride var heldig å få delta på kurset idag sammen med Stine. Både gjemsel og agility var veldig populært.

Til slutt fikk hundene løpe og leike på jordet - full fart som vanlig! -og ingen holder følge med setterne! Fenris og jexie fikk komme ut og leike litt med Zelma etterpå. (og fenris fant mange gjenglemte spor/godbiter oppi skauen når han var der senere på dagen )

Da hundene dro var det rett igang med grønt kort -kurs og rideknappen med heste-folk.

bilder fra hundekurset på


(bilder- hundekurs)

1 kommentar:

Susanne och Pebbels sa...

Villka fina bilder på dig och hundarna! Hundkurs är jättekul, speciellt avslutningarna när man har lärt sig så mycket!