lørdag 22. november 2008

ukesoppdatering


Ja da var det gått en stund siden sist. Vært veldig travelt her, så blitt lite -eller så og si ingen- trening med hundene. men prøver å få til et godbitsøk inne for alle hver dag da.. Håper kanskje få trent bittelitt i løp av helga.

Hele forrige helg var jeg grønn av misunnelse på alle som var på hundelivsmessa (ble ikke noe mindre misunnelig av lese bloggen til linda..). MÅ få det med meg neste år (planlegge litt før)

Lørdagskvelden hadde vi besøk av Grettir og Arja (m/fam.), alltid veldig koselig det - og Arja og Fride leiker veldig fint!

Jeg har jobbet på skolen hele uka - i 3.klasse (skal dit uka som kommer også). Unger er i grunn ganske like hunder - de fungerer best hvis man fokuserer på det man vil ha -og belønner det! Man må ta seg i det iblant, det er lett å gi mye fokus på det som er negativt. -men du verden hvor effektivt det er hvis man høylydt roser de som ter seg bra , da ser man de andre kikker rundt seg og tydelig tenker "hm , hva gjorde hun/han?.." også blir det som oftest ro :) Jeg praktiserer også samling/utdeling av stjerner (eller fargeblyanter) som igjen byttes i å slippe først ut i friminutt, få velge en aktivitet osv.

Mandag tok jeg med Fride og jexie i stallen når jeg var på jobb. De koste seg blant unger og hester. Hadde noe teori inne også, så ble en sosial dag for hundene. Fride var med tirsdag også og fikk hilse på labradoren Hermann som var med i stallen (ganske mange som har med hunder hit). - Ellers har hun leika endel med Sofus som vanlig.

Onsdag var Fride med opp til mamma. Hun har besøk av Dina og Silvano (som hun er gudmor for) fra Madeira. Fride syns det var veldig spennende og litt skummelt med silvano som krabbet etter henne og ville dra henne i pelsen. Det gikk veldig fint, vi passet godt på begge selvfølgelig. Silvano er vant med hunder (har husky hjemme) , så han snudde seg bare bort når fride begynte med rundsleikinga si.

I går, fredag var det bursdagsfeiring i stallen. så stadig ting som skjer.

2 kommentarer:

Kari-Anne Undlien sa...

Så flink og kreativ du er som tar med deg kunnskapene om hundetrening inn i skolen! Veldig morro å høre om dine erfaringer på dette :D

Bente, Bulle og Chex sa...

Ja tiden strekker ikke alltid til.... Jeg har nesten ikke fått trent noe denne uka, og i helga har jeg jobba. (snart eksamen, kjedelig!!)

Blir det forresten kurs til helga?