onsdag 29. oktober 2008

vinter

Noen bilder fra den første VINTER -dagen : onsdag 29.oktober


Idag kom vinteren! Jeg føler meg ikke helt klar for det -men det ble jo litt lyst iallefall da! Og hundene koste seg veldig. De har vært ute og løpt og rullet to ganger idag. Ellers er det kontor-dag for det meste på meg, litt kjedelig! Får ta meg noen småpauser med hundetrening og blogging ;) Nå driver hundene med godbitsøk inne, så sovner de nok etterpå.

Fride fikk løpetid på torsdag. Begynte med at hun var urolig og dårlig i magen, men hun hadde jo løpetid i august (trudde iallefall jeg..). Merker ikke så mye til det foreløpig, hun er litt mer urolig og masete -og Fenris er litt ekstra interessert.

I helga var Zelma på besøk. det er alltid populært! Hun leiker fint med alle tre- selv om Fride føler hun har litt enerett på kusina ;) På lørdagskvelden tok jeg med Fride og Zelma og besøkte Lena og Thomas (og lille Tuva som alt er 3 mnd og en herlig unge!!). Grettir og Arja ble glade for besøk og de 4 leika og holdt det gående i flere timer. Så Fride og Zelma sovnet med engang de kom hjem til Nils Anders. Zelma er en utrolig grei og rolig hund - ikke noe problem passe eller ha med rundt!

Søndag var det klikker-kurs for hest igjen. Denne gangen grad 2. Spennende! Litt om dagen på www.hestenfordeg.blogspot.com

Ingen kommentarer: