fredag 10. oktober 2008

Agility

I sommer kjøpte jeg en startpakke med agility-utstyr. Den har siden blitt stående i garasjen - i esken sin.. Først fordi jeg ikke hadde tid til å pakke den ut- siden fordi jeg gruet meg litt... Jeg er nemlig veldig allergisk mot alt som skal settes sammen. Det har nok igjen med at jeg er litt tilbakestående når det gjelder montering... Til og med kinder-egg -leikene er en stor utfordring for meg som jeg tidlig lærte meg å styre unna (kanskje derfor jeg ikke engang liker kinder-sjokolade..)
- men i går var det fint vær ute, jeg hadde litt tid -og det passet fint å gjøre noe mens jeg hadde litt hundegård-tilvending på Fenris & Fride. Så da brettet jeg opp armene og satte igang!
-og etterpå måtte vi selvfølgelig prøve det ferdige produktet! Fride syns det er kjempe-moro!
-og jeg var ganske fornøyd med resultatet -og veldig kry av meg selv!
- når sant skal sies var det VELDIG enkelt å sette sammen da, så jeg får jo ikke skryte for mye! -men det fulgte ikke med verken bilde eller bruksanvisning...
" i fengsel" - stakkar små! Neida de koste seg faktisk ganske mye -og lå og sov rett ut i sola.

3 kommentarer:

Aase sa...

oi, dette var imponerende!:-)
Så fin banen ble,- tror jammen vi må komme å teste en dag altså. Ser ut til at du har fått en fin hundegård også.. lykke til med neste samling hos Turid forresten!
aase

Bente, Bulle og Chex sa...

det så moro ut, jeg og Bulle vil også prøve;)

Wilde sa...

Tøft :) Hvor har du fått tak i agility-settet? Nelly syns sånt er så gøy