onsdag 23. april 2008

Vikersund tur igjen


I helga ble det ikke gjort noe spesielt med hundene. (ble "heste-helg"), men de leika ute mesteparten av dagen - er ute fra morgen til kveld nå som det er så fint. Fredag var line her og skodde, så Fride leika med Ally (jack russel) i 5 timer. De løp rundt, gikk på oppdagelsesferder og ikke minst spiste masse hov. Slitne hunder den dagen! Søndag var Fride med på fotballkamp i Åmot. Der var det flere andre hunder også. Hun bryr seg heldigvis veldig lite. Måtte boffe litt når en schæfer bjeffa på henne, og fikk hilse fint på en cavalier. Ellers tygde hun på et melon-skall og lå for det meste avslappet.

Fenris får sin daglige kjøretur med bil -og er storfornøyd med det. Ellers koser han seg i sola på trappa. Han er ikke fullt så fristende å ta med på fotballkamp.. Idag klarte jeg å klippe klo så han blødde skikkelig igjen. Enda den ble ikke kort! Han har veldig lange klør, men hjelper jo lite klippe når nervene sitter så langt ut. Bra han er grei klippe iallefall, så han ikke tar skrekken.

i går var vi nede hos Nina og Therese en tur, så Fenris og Fride fikk løpt rundt med Zelma.

I dag klarte jeg "å miste" Fride på felleskjøpet... Hun hoppa ut av bilen og begynte løpe rundt (blant trucker og lastebiler..) og hadde ikke tenkt komme når jeg ropte. Kom heldigvis etterhvert. Gikk nok ikke mer enn et minutt eller to, men føles lenge når man har hjertet litt i halsen. Innkallingstrening på planen!!

Etter Stine kom fra skolen, dro vi til Vikersund. Kjøpte oss baguetter og drikke og gikk en tur langs strandpromenaden før vi slo oss ned på gresset og spiste. Fride jaktet på homler og koste seg. Like ved oss var det noen som hadde satt opp en "ring" like ved veien og drev å trente lydighet med en schæfer og en islands-hund.

Fride var veldig grei å ha med seg idag. Ikke fullt så interessert i folk heller, merker hun har vært med litt igjen i det siste.

Ingen kommentarer: