torsdag 17. april 2008

enda en dag med fint vær

Bra vær idag også - er det mulig?
Vi nordmenn er forresten veldig gode på å prate om været - det gjelder ikke bare gamle damer, ung som gammel prater gjerne om vær når de treffer kjente og ukjente. -og aller helst når været er noe å klage på da (og det er det jo ofte i Norge)... Vi hundefolk har heldigvis også mer interessante ting å utveksle -både når vi snakker med venner og når vi treffer helt ukjente mennesker (som også har hund)
- Men iallefall var været bra idag også. Ble litt sofa-sitting idag fordet, for Stine var sjuk, så vi så en film bl.a. litt senere på dagen var hun bedre så vi gikk ut og la et mini- spor til Fride. Det gikk ganske bra, hun fikk med seg de fleste bitene og snuste fint. Blir nok ikke blant favorittene, men vi fortsetter fordet! Etterpå leika vi "gjemsel". dette skjønte ikke fride helt vitsen med. Hun kunne godt finne oss, men var ikke noe overivrig. sammenlikner vel også litt med Fenris her - dette er favorittleken hans.
Fenris har forresten plutselig skjønt vitsen med godbitsøk inne også - nå er han nesten like ivrig som Fride.
I kveld hadde jeg en liten treningsøkt med de felles på kjøkkengulvet. Sitt , dekk og vent (bla ligge siden av hverandre med godbit på labben og vente på "værsågod" ble gjentatt noen ganger. Deretter "gå ut" trening . Fenris er god på det - han rygger eller løper ut av kjøkkenet bare jeg hvisker gå ut. En veldig nyttig hverdags-øvelse syns jeg! Hverdagslydigheten generelt må visst repeteres .. i dag hadde de vært på benken og hatt selvbetjening med kveldsmaten. - Og dette som Fenris var så flink til (jeg kunne gå i dusjen mens han lå i sofaen og det var mat på bordet uten at han rørte..). Har en mistanke om at de fikk litt hjelp av kattene også i kveld, for skålene sto langt inne på benken - ikke første gang i såfall - jeg har sett kattene sitte på benken og kaste ned godbiter til hundene !...

2 kommentarer:

Kari-Anne Undlien sa...

Haha...litt av noen katter du har ;-D

Aase sa...

He he,- lyder veeldig kjent dette altså... lykke til med treninga av både katter og hunder.