søndag 24. februar 2008

vinterferie


Ja da var vinterferien over. Noen dager fri, alltid går tiden veldig fort! Mandag og tirsdag var det jo rideleir, onsdag var det kurs igjen med hundene på kvelden. Vi øvde videre på hold fast, noe som for Fride og mitt vedkommende går bare sånn passe..

Torsdag pakket vi 3 hunder, 2 barn, 2 voksne, masse mat & bagasje fordelt på 2 biler (her er det sosial å reise på tur...) og dro til fjells. Nærmere bestemt hytta til nils anders på Haglebu. Der var det masse snø! Både hundene og vi koste oss i 3 dager. spiste mat og godteri, grillet pølser, spilte spill og var i slalåmbakken (bare martin på ski). Bikkjene var utrolig rolige og greie! jeg gruet meg litt på forhånd, for Fenris pleier lage et leven på natta på fremmede steder - og Fride & Jexie raser og river ned det meste... men heldigvis var de helt engler alle tre! Jexie dro unga på akebrett endag, dette syns nok hun var veldig moro - og unga og! Fride var med i slalåmbakken. Der ble hun helt ellevill av alle folkene hun trudde hun skulle få hilse på, hun sto mer på to ben enn fire... Til sin skuffelse hadde ikke alle tid til å hilse (men ganske mange), men to småjenter forelsket seg helt i henne og glemte nok at de var i bakken for å stå på ski :)

Idag har jeg vært i kongsvinger og hentet hester, så Fride har vært igjen i Sigdal (ganske stille her uten henne) mens fenris har vært hjemme hos Stine og Martin. Stine og stalljentene har akkurat gått en tur med han nå, så han er fornøyd.

Blitt lite trening denne uka, men iallefall litt sosial trening da. Får gå friskt på ny uke i morra..

Ingen kommentarer: