søndag 10. februar 2008

ganske effektiv dag


Til en forandring (iallefall nå i det siste..) har jeg vært ganske effektiv i dag. Har rukket 3 treningsøkter med Fride (+ bad og klo-klipp), 1 økt med Fenris, ridetur med Linus, trening med unghestene, søppelbrenning, rydding -og lagd middag!! he he og enda er klokka bare 19.30!
Marsvinene våre, Johanna og Josefine har også fått sitt i helga. De har nemlig vært på marsvin-bursdag på Tyristrand sammen med Stine! Der draff de 8- 10 andre marsvin ;)
Som dere ser på bildet , skjer det en liten forvandling med Fride når hun er våt. Jeg må le hver gang, og tenker på filmen om Gremlins som også ble forvandlet (!!) når han fikk vann på seg... Hun kan nok ikke kalles søt engang da.. Men lukter iallefall bedre nå!
Treningsøktene idag ble en økt med stå og trav-trening (utstilling) + utgangsstilling/bakpartskontroll og en økt med ligg. Nå i kveld trente jeg ute på banen sammen med Nils anders og Jexie. Fride og jeg trente utgangsstilling bort fra vegg . Har begynt få til noen skritt frem og tilbake og såvidt begynt med litt til siden. Trente også på sitt på avstand mens hun sto bindt. dette har vi ikke gjort før, men hun tok det fort og rygget (slakket båndet) fint før hun satte seg ned.
Nils anders og jexie trente utgangsstilling og sitt under marsj baklengs. Syns det så ut til å gå veldig bra. Vi tok et par innkallinger med jexie til slutt, men måtte gi oss for hun har vondt i benet igjen.
Fornøyd med innsatsen til fride og dagen ellers!

Ingen kommentarer: