søndag 28. september 2008

søndag og finvær!

høststemning i Karlsrud
drikkepause
Fenris & Fride


Jexie


Fride


Luksus-alene-helga mi fortsatte idag (unga er på fjellet og Nils Anders i Russland). Jeg våknet tidlig og fikk ikke sove igjen, men aktet ikke stå opp fordet. så leste liksågodt en hel bok før jeg dro meg ut av senga halv ti.. deilig! Så var det lufting av hunder, foring/vanning av hester før frokost. Det var nydelig vær idag. Helt blå himmel og klar som som skinte på høstgule blader :)


En høst-dag som skapt for tur i skogen . Siden det både er jakt og sauer på beite, turte jeg ikke gå med alle 3 på en gang. så først ble det Jexie (i flexibånd) og Fride (løs). En kjempefin tur! På Karlsrudveien bråstoppet Fride plutselig , senket bakparten og logret vilt med halen (dette gjør hun til kattene hver dag) - og ganske riktig der var det en katt. Den spratt opp i skogen - ikke like overlykkelig over å se Fride. Så hun kom litt slukøret etter oss igjen. Katter er fremdeles det helt store- men hun har samtidig respekt for dem (utenom Katrik han ruller hun over..) heldigvis.


Etterpå ble det en litt kortere tur på fenris (Fride ble med da også)- men til gjengjeld fikk han løpe løs (stoler ganske bra på innkallingen der!) , så han løp jo rundt som en turbo som vanlig, så turen hans ble 10 ganger lengre enn min..
Rakk også en ridetur med Linus - så god samvittighet for dyrene nå som jeg skal ned å spise middag hos Nina & Therese :)


1 kommentar:

Kari-Anne Undlien sa...

Mmmm...så koselige bilder :O)