tirsdag 25. mars 2008

påskereferat
ja da var påsken over også. i morra er det full fart med skolejobbing (og klassefest på kvelden), rideskolen begynner igjen torsdag.


Det har vært en lite begivenhetsrik påske. Hadde rideleir fra søndag- tirsdag , noe som var vellykket og koselig. men torsdag ble jeg sjuk og måtte på legevakta og siden har jeg vært sjuk.. veldig kjedelig når det er ferie. Så har nesten vært glad for det dårlige været.. Vært omtrent fullstendig treningstørke på bikkjene, så må vel prøve å komme igang igjen nå (vært hos legen idag også, og omsider fått no medisiner, så satser på det hjelper)!


Jexie har løpetid nå. - eller mensen som Nils Anders sier ( Stine forklarer temmelig oppgitt at det heter IKKE mensen på bikkjer).. Neste gang hun får løpetid skal vi antagelig ha henne til hann-hund :)


Håper det blir en stund til Fride får sin første løpetid.


Idag har fride fått leika litt med Zelma. Og senere på dagen fikk hun besøk av Sofus (dacksen til naboen). Måtte le av han , for han hadde vært med unga og akt og hadde hele pelsen dekket av snøballer som hang fast- noen like store som hodet hans.. så forbarmet meg over han og slapp han inn i varmen + befridde han fra de største snøballene. Fride syns det var koselig med besøk- selv om Sofus ikke gidder leike så mye. Sofus var litt sur på fenris så satte fenris ut i bånd. (ellers pleier jo de være venner) Mye mindre å se til Sofus etter han ble kastrert for noen år siden - før bodde han nesten her- nå er han bare her og driter ;)
har meldt Fride på valpeshow på drammen hundefestival første helga i april, så må vel prøve ta henne litt med i sivilasjonen og trene også før det..

Ingen kommentarer: