lørdag 8. mars 2008

Agility-treff på Gjøvik
I går var vi på Gjøvik. Jeg hadde gledet meg lenge til denne dagen. Kari-Anne hadde invitert hele klikker-gjengen (div utvalg som har gått kurs hos Camilla- noen kjente andre ukjente) til å trene innendørs på Gjøvik.


Thomas hadde fått fri fra jobben for å bli med, jeg satt på med han og Lena. Det var tre forventningsfulle hunder med litt lyd (..) med i bilen :) På jevnaker møtte vi Aase og Camilla og kjørte i følge videre. var tidlig ute for en gangs skyld!


12- 13 ekvipasjer var på plass for å trene i Gjøvik hundeklubb sin hall denne dagen. Noen hadde også med seg to hunder. Stor variasjon i raser, - fra sheltie til newfoundlender, : labrador, springer spaniel, tervuren, groendal, collie, berner sennen, lapphund, islandsk fårehund og sikkert noen jeg har glemt. Alle var vant med å trene klikker, så det var en fin stemning i hallen denne dagen. Kari-anne hadde alt trent med heidi, og funnet frem agility-utstyr som klubben hadde plenty av! Hallen var delt i to rom, så det var gode muligheter både for agility og litt roligere trening med grunnferdigheter ol.


Her var alle ferske innen agility, så dagen gikk med på å vende hundene til de forskjellige apparatene. jeg var kjempefornøyd med Fride, det var tydelig hun syns dette var moro! Og var ikke noe redd. Siden jeg vet hun har farten, valgte jeg trene rolig på alle øvelsene. var litt uheldig med hopp et par ganger som hun gikk under og fikk bommen i hodet pga båndet - vegret seg da litt etterpå, men vi kom over dette også - og hopp er jo noe vi har gode muligheter til å trene på hjemme og. Fikk ilallefall enda mer lyst til å være med på agility kurs for å lære litt om dette!


Fride, Arja og Grettir var ganske trøtte i bilen hjem, ikke så mye som et pip da nei.


Og vi 4-bente var også veldig fornøyde med dagen - og misunnelige på den fine hallen!! :)


1 kommentar:

Kari-Anne Undlien sa...

ååå...topp å lese at dere og bikkjene hadde en fin dag på Gjøvik! :-D

Koste meg skikkelig jeg også selv om det ikke ble noe trening med Heidi sammen med dere. Takk for at dere kom :o)