tirsdag 5. mai 2009

helga

Fride var med på heste-kurs på Stall Haugen i Sigdal i helga. Der hadde hun det veldig moro. Løp løs rundt og leikte med de andre hundene : Tassis som bor på Haugen (og er japansk spisshund), Maria (cavalier king charles spaniel)som eies av instruktøren Siv og jacken Ally (bilde over) som Fride kjenner godt fra før. Ally er med eier Line overalt på stevner, treninger og når Line skor - og jeg har aldri sett henne i bånd. Hun vet at stevner og treninger betyr lange dager, så på Stall haugen har hun tidligere spasert inn i huset og funnet seg en seng å sove i :) Morsom og super-sosial hund!!
Maria. -eieren Siv hadde nylig fått henne og maria hadde ikke opplevd så mye på sine 4 år. Hun bjeffet noe forferdelig når hun så nye hunder, men det var helt greit når de bare var blitt kjent.

Fride både leika og slappa av - og faktisk rana hun ikke selvbetjenings-kiosken med pølser og vafler som jeg var litt redd for... men på tiggerunde hos alle som hadde en vaffel i hånda var hun visst..


ja da var lang-helga over på et blunk. Skikkelig hestehelg dette også. Vært i Sigdal hele dagen. Fride har vært med endel og fått leika masse med Arja og Grettir (Fenris var også en snartur innom). Schæferne har vært med Nils-Anders og snekret.

Ingen kommentarer: