tirsdag 5. mai 2009

Agility

Fride-mor er klar for agility-trening! Hun kjenner igjen ordet og blir ganske i 100 når jeg sier vi skal dra på AGILITY :)
JOKER -en nydelig sheltie-hann som også trener der.

Vi på rekrutt-laget hadde kvelds-kurs med marianne Sørensen i går. - moro!


De litt mer viderekomne hadde kveldskurs med Wenche Thorstensen


camilla og Tobias i farta


Frikk over hinder

I går var det trening med instruktør på Tyrimyra. Det var Marianne Sørensen (som holdt nybegynnerkurset jeg var på) som holdt trening for oss denne kvelden. Vi holdt på i 3 timer og sidn vi bare var 5 på min gruppe, så rakk vi 4 forskjellige baner (og flere runder hver). Kjempe-moro og nyttig! Marianne er veldig god på å gi råd og tips (noe jeg iallafall trenger) -og ikke minst klarer hun si noe positivt til alle (beundringsverdig!!..)

Det var føring vi trente på, så det var ikke felt-hindre med, men bare hopp og tuneller. Dette er noe som passer fride utmerket og hun var veldig med i går. Jeg syns hun bare er super-flink!! Når det blir feil er det KUN min skyld, og hun begynner å gå bra på kommandoer nå, slik at hun ikke er avhengig av å se på meg hele tiden. Så kvelden var skikkelig opptur etter forrige trening hvor jeg følte både jeg og Fride stanget litt mot veggen. Man merker ting går mye lettere med en god instruktør gitt :)

Vi trener altså fast onsdager + noen mandager i Hønefoss - og engang imellom her hjemme.

-Og med rask hund, så må jeg vel begynne trene litt sjøl også -kondisen er visst ikke på topp...
ellers har døgnet mitt for få timer og uka for få dager føler jeg! Så mye å gjøre -og så mye jeg har SÅÅ lyst til!! (bla runderingskurs med fenris og spor-og lydighetskurs med jexie -begge hos canis!!) spørs hva jeg får til, våren/sommeren er jo den mest hektiske tiden i stallen også...
Noen som har no tid å gi bort??

2 kommentarer:

Bente, Bulle og Chex sa...

Hørtes kjempemorsomt ut!
Ja masse kurs som jeg skulle vært med på....må bare bli arbeidsledig OG rik først hehe

Kari-Anne Undlien sa...

Hei Lene!

Så lenge siden sist! Sees vi på trening igjen snart tru?

Driv å lurer på om jeg skal ta meg en tur til Hønefoss 16.mai. Skal du? kanskje vi sees der :o)