tirsdag 23. desember 2008

O jul med din glede -og hunder billig til salgs


1 /2 time tar det for en hund å endevende et hus... -og ikke minst pakke opp og spise opp julegaver.... I dag har Jexie ordnet til jul. En stor haug pakker var pakket opp, papiret revet i småbiter og gavene smakt på (noen kanskje helt spist opp for alt jeg vet..) og herjet med. Det så ikke så fint ut... Fra før har hun spist 2 julegaver, så jeg trudde jeg var flink til å låse dører denne gangen- tydligvis ikke flink nok!... gavene hadde ikke falt helt i smak, for hun hadde også bæsja (MASSE!!!!) inne - noe hun aldri gjør.. så koselig å komme hjem idag gitt! Nå gruer unga seg til å pakke opp- og takke for ting de kanskje ikke har fått -eller har fått av en annen persjon, blir jo reine gjettekonkurransen dette å pakke inn disse tingene igjen.. he he litt moro skal man visst ha og..

Som om ikke det var nok, er to av kaninene våre døde (kanin-mysteriet fortsetter - nå har 8 samboere av kaninen My avgått med døden på tur -enten er hun en morderkanin, eller det hviler en forbannelse over henne -uansett nå får hun leve i ensomhet til det er hennes tur trur jeg..)

Juleflaksen begynte vel egentlig på lørdag da stakkar Bulle-mann ødela beinet i leik med jexie (det var heldigvis et uhell-og faktisk ikke hennes feil..), deretter har vi hatt problemer med begge traktorene -og nå hjelp til pakke-åpningen.

Stine var nok litt oppgitt da vi kom hjem til alt rotet idag , hun spurte om ingen kunne tenke seg å ha hunder på for -iallefall nå i jula ;)

Ingen kommentarer: