mandag 11. august 2008

pels , hår og røyting...Nå må da snart røyteperioden være over! Jeg syns jeg har gått i hår her i 2 mnd nå! Schærerne begynner heldigvis bli litt bedre, Jexie ser ganske smal ut med sommerpelsen. Pelsstellet på Fride har blitt så som så i sommer -og hun som er glad i skogturer og søle, så blir resultatet deretter.. Så idag tok vi et skikkelig skippertak. Det gikk med nesten en hel tube leverpostei (så det gikk egentlig greit selv om det nok lugget endel), hun ble sprayet børstet og klippet (noen tugger lot seg ikke børste). Til slutt lå det igjen en veldig stor haug med hår på gulvet -og hun så veldig mye bedre ut (selv om hun ikke akkurat er i utstillingsform..- jeg som hadde tenkt stille nå i august..) Nå er hun ute og løper igjen -og kjenner jeg henne rett kommer hun inn igjen full av søle og med borrer og pinner tugget i pelsen.. - moro med langhårshund!! ;)

Blitt noen små treningsøkter i skauen i det siste, men ikke noe seriøst. har hatt med 2 eller 3 hunder om gangen.

Men i dag fikk jeg litt tid til en liten økt med 1 og 1 hund inne. Med Fride trente jeg sitt, dekk , bli + litt rygging. Hun var litt mett etter all leverposteien (!) så motivasjonen var nok ikke helt på topp, men konsentrerte seg fint fordet.

Fenris var helt i taket når det var hans tur. Trente utgangsstilling, bli , ligg og "over" (ligge på siden)- sistnevnte er en av hans favoritter og med energinivået idag resulterte det i hopp i været og sleng seg ned på siden fra lufta - ganske dristig :)

jexie var også motivert. Trente mest ligg og bli mens jeg stresset litt rundt henne - fin trening ligge å vente.. Dekkene hennes er skikkelig klaske-dekker, så moro! Skal trene litt anti-stress ut fra buret og ut døra etc. med henne etterpå.


2 kommentarer:

Kari-Anne Undlien sa...

Heisann, Lene! Hyggelig å høre fra deg igjen!

Ser dere endelig er kommet igang igjen med trening etter en hektisk sommer. Fint! :o)

Yes! Det hadde vært morro å fått til ei samling ute hos deg igjen. Hadde vi fått til en formiddag,tro? siden jeg først blir å kjøre så langt så er det fint å få startet tidlig ;o)

PS Sukk, så peeen Fride er selv om hun er nedrøyta! :o)

Kari-Anne Undlien sa...

Til uka hadde jeg muligens tenkt meg en tur til Hønefoss. De skal ha runderingskurs på tirsdag. Aase og de skal møtes ei stund før kursdeltakerne kommer for å trene GF. Tenkte å bli med på litt trening med dem. Kanskje slenge deg med du også? :o)