tirsdag 26. august 2008

løpetid..

tja her er det visst ikke så mye å skrive om.. Dagene går mest med til kontorarbeid + hesteleit på Holleia (noe som er en stor test av tålmodighet og fysisk utholdenhet!!) - jeg skulle hatt en sporhund! Billy, min gamle hund, var ganske god på det her, så jeg burde vel gjøre en innsats for å lære opp en ny - det er faktisk til stor hjelp!!
Løpetid ja.. har ventet lenge på fride sin. og syns hun har vært litt anderledes noen uke nå, klengete og slikket seg masse + at de andre har snust mer på henne. så da det var noen bittesmå bloddråper rundt i huset, var vi ganske sikre (dette var IKKE martin- neseblod)! men et par dager senere fikk jexie løpetid, så da ble jeg veldig i tvil. ser nemlig ikke noe der fride ligger om natta, det burde vel være noe spor?.. men det viser seg vel snart. hadde jo egentlig vært praktisk om begge tispene fikk løpetid samtidig.
Sauene har heldigvis ikke kommet hjem enda, så foreløpig kan de nyte litt frihet hjemme (selvfølgelig litt innskrenket på tispene nå), gruer meg til breking og sauebjeller igjen!
Ellers har jeg såvidt begynt å lese litt til hundetrenerskolen, men noen tusen sider igjen for å si det mildt... må bestille resten av bøkene som var obligatorisk og ( de anbefalte venter jeg nok litt med, får ikke ta meg helt vann over hode) -heldigvis har de de fleste hos canis.
Nærmer seg skolestart nå - neste helg igjen. gleder meg! fikk plan for 1.helgen og det så veldig spennende ut.

1 kommentar:

Aase sa...

Hei!
Vi gleder oss til du kommer i gang på skolen! Håper vi kan få et lite miniforedrag når vi møtes neste gang! Og jeg håper det blir snart,- lenge siden sist!!!Vi savner dere:-)
Ha ei fin helg!
mvh
Aase