fredag 4. mars 2011

Dårlig med blogging gitt
Ser det er flere enn meg her på blogspot som har "falt fra". Kanskje er det flere som synes det er litt tungvindt å blogge her bla fordi det er vanskelig (og tregt) å legge ut bilder? Så flere har kanskje forsvunnet til blogg.no, facebook eller andre alternativer..Dette er bare litt av skylden for min mangelfulle blogging da. Største årsaken er vel at jeg har særs lite å blogge om om dagen...Hundene lever en slapp tilværelse som stuegriser. De har vært veldig lite ute i vinter og har derfor blitt skikkelige frysapinner... Jexie vil nesten ikke ut i det hele tatt mens Fride syns det er ok suse litt rundt på egenhånd bare det ikke er for kaldt.


Med en 1åring som akkurat har begynt å gå i huset er det ganske utfordrende med hunder til tider. Fride er veldig grei ,men vil helst vaske hele ungen hele tiden. Hun er også litt redd for seg selv så går sin vei så fort hun ser Lotta er for interessert.. Jexie er litt motsatt ikke noe redd for seg selv (hun tåler litt hardhendt behandling -men vi unngår selvfølgelig dette fordet) men er til gjengjeld ikke spesielt forsiktig. Å velte et 7 kilos menneske og tråkke over det etterpå er lett :)


Så for å skjerme både hunder og barn , er de noe inndelt i "avdelinger" når vi ikke har mulighet til å være påpasselige 100 %

Jeg starter opp igjen hundekurs i begynnelsen av april og gleder meg til det :)
Og håper virkelig å få i stand agility-banen min i løpet av forsommeren!

Nå på onsdag var jeg på foredrag med Anne Lill Kvam. Det handlet om positiv hundetrening og var veldig bra. Synd ikke flere får med seg disse gode foredragene. Får se om jeg får tid skrive et referat en dag..

Ingen kommentarer: