torsdag 15. juli 2010

litt oppdatering -lenge siden sist...


Dårlig med blogging gitt.. flere årsaker til det. For det første syns jeg bloggspot er veldig tungvind- nesten håpløs legge ut bilder her!! Så blir mer blogging på hestefronten på hest.no.

Ellers skjer det ikke så veldig mye her på hundefronten heller akkurat.

Er jo veldig opptatt med hester/leir + baby om dagen (men kommer sterkere tilbake) -men etter rideleirslutt er det laging av agility-bane som står på planen. Gleder meg til det!! Fride er temmelig hyper og synes ingenting skjer om dagen, så blir nok greit komme igang med treningen igjen.


26.mai tok jeg farvel med fenrisgutten min. Det var forferdelig tungt og vanskelig. Jeg savner han veldig -og synes han er rundt meg her enda. Men det var et rett valg å ta. Egentlig skulle det vært gjort for lenge siden, men jeg orket bare ikke ta den avgjørelsen og det siste skrittet.
Han hadde en grei periode den siste tiden. Gikk på store doser kortison og fungerte etter forholdene bra. Han var glad og aktiv. Ville gjerne være med ut og løpe rundt som han pleide. Ble superglad hvis vi trente litt (ikke mange krav på han siste tiden..) og viste sine beste innsitter :) Men han ble fort sliten. Og var sulten ustanselig. Han hadde vondt. Til tross for medisinene som tok bort det verste hadde han det ikke godt. Men smerteterskelen hos hunder er stor -og de er glade uansett nesten. Jeg er veldig glad jeg fikk denne siste tiden med han hvor han var "seg selv" og ikke valgte la han slippe når han var på det verste. Valget om "overmedisinering" var rett for meg - bivirkninger hadde jo ingenting å si nå.
Han sovnet inn på stuegulvet. Veterinær Caroline som er en tidligere rideelev av meg, kom hjem til oss og satte sprøyta her. Det ble som jeg håpet. Fenris var glad for besøk og rolig og fin. JEG var rolig -ingen grining her (før etterpå). Caroline og jeg pratet om helt vanlige ting, så det var som å ha et hvilkensomhelst annet besøk. Fenris var ikke redd eller usikker. Han sovnet bare inn mens vi satt og klappet han. En fin avslutning på et alt for kort liv.
Nå ligger han begravd på Skimyra (setra vår)- der elsket han å være -rase rundt , bråke på hestene, ligge i senga og sofaen og ikke minst spise grillmat :)

Han blir aldri glemt.

Ingen kommentarer: