søndag 19. april 2009

ukesreferat

Dårlig med blogging i det siste. Har problemer med blogg-spot (eller kanskje mest med den forhistoriske pc n min..). Så helt umulig legge inn bilder iallefall. Men får prøve meg på en uten bilder og heller lage en bilde-blogg siden.
Mandag, som var siste dagen i påsken var jeg på Eggemoen. Skikkelig koselig treffe canis-gjengen igjen , veldig lenge siden sist. Det var bra oppslutning også, trur vi var nærmere 20 stykker, både kjente og nye fjes. Noen vartet til og med opp med nystekte vafler!!
Jeg hadde med meg Jexie denne dagen. Hadde på forhånd store planer om å gå blodspor, men klarte ikke skaffe blod i påsken. Så derfor ble det først en koselig tur med Tiina og Kajsa og deretter godbitspor. Noen små økter grunnferdigheter rakk vi også, men på slutten av dagen var jexie-mor rimelig sliten! Jeg var veldig fornøyd med henne. Før har det vært slitsomt å ha hun med der det skjer ting (mennesker, andre hunder osv) - masse gauling og hopping og draing! men de siste månedene har hun begynt å bli voksen- mye roligere (og nesearbeid og båndtrening har også gjort sitt!) -utrolig deilig! Så hun gikk faktisk i bånd uten å trekke, brydde seg ganske lite om de andre hundene og var stort sett fornøyd bare hun fikk gå med nesa i bakken. (+ at hun klarte konsentrere seg når vi trente også). Så tror både hun og jeg syns dagen ble veldig bra!
Tirsdag ,onsdag og torsdag jobba jeg på skolen i 4.klasse. Lenge siden sist - så både koselig og nyttig (for lommeboka som er ganske tom..)! Onsdag var det nest siste gang av valpekurset jeg har holdt. Bare sara (goldendoodle) denne gang, siden cora har reist hjem til eieren sin igjen. - moro å se hvor mye de vokser fra uke til uke!
Fredag var det nytt kurs - 1 dags kurs med 4 deltagere. Vi hadde teori om hundens kroppsspråk og raseforskjeller (så dvd n "hunden for dig " som egentlig er ganske bra) og praktiske øvelser : frivillig sitt-stå-dekk, fokus, doggie-zen, rolig-trening og hopp over hinder. Flinke elever og hunder! :) På kvelden gikk Stine , Nils Anders og jeg tur med alle tre hundene (ikke så ofte vi får gjort) i bånd. Nils- Anders må slite med fenris når vi går...-er vel på tide jeg jobber litt båndtrening med han og.. (men kjenner jeg gruer meg..!)
Lørdag og søndag har Stine og jeg trent litt agility med fride og fenris. veldig moro! Og fenris har vært skikkelig med - han strålte opp med engang han så utstyret idag. Han har ikke villet i tunellen på lenge, men nå var det plutselig helt greit igjen. - han prøvde seg tilogmed i den lille tunellen - kom i full fart etter fride og løp inn (bare det at han ikke kom inn, men krølla hele greia) - stine og jeg fikk oss en god latter. Veldig flinke er de, ikke noe å si på farten iallefall , til og med på den tette banen vi satte opp hadde vi problemer med holde følge...-og ble SLITNE gitt!!
Lørdag og søndag

Ingen kommentarer: