søndag 29. juni 2008

travle dager
Ja da er rideleiren igang. Idag begynte uke 2 , det er tilsammen 6 uker i sommer. 6 uker med 13- 16 unger som bor her hele uka. Det går i matlaging, rydding, undervisning og mas HELE døgnet. Veldig slitsomt, men moro og! Dette er Frides første sesong, og det virker som hunkoser seg veldig. Jobben som vekkeklokke er iallefall topp (å hoppe i senger og slikke folk i fjeset er jo stas..) også blir hun jo så glad for alle folka som kommer. Fenris bryr seg ikke så mye. Får han dosene sine med kos og bilkjøring er han fornøyd.

Forrige uke var Lena og Arja med også da vi dro med rideleirungene til setra. Er der fra tirs- ons hver uke. Dette var super ferie for arja og fride : bade, løpe løse rundt hele dagen, ligge i senga.. Fride syns det var litt rart å sove i overkøya sammen med meg og titte ned på arja..

Heldigvis brøy ikke Fride seg stort om sauene, så hun kunne gå løs på skauen - dette er veldig praktisk! men hestene derimot passer hun veldig godt på - de skal helst holde seg samlet og i nærheten ! Gjeterinstinktene er klart i behold, og hun skiller veldig på hvem som tilhører hennes "familie" (den er stor!) og hva som ikke er hennes ansvar..

2 kommentarer:

Kari-Anne Undlien sa...

Åh...hvilket deilig hundeliv Fride lever :o)

Ønsker deg god sommer og lykke til med rideleirene!

Aase sa...

Hei!
Høres herlig ut for Fride!
Du får sende et livstegn når leirskolelivet er over for i år,- og du har fått igjen pusten:-)Heldigvis er høsten lang,- med mange flotte dager da vi kan trene!
Lykke til med alle unga i sommer!
Aase