fredag 29. januar 2010

baby i huset


Ja da har vi vært hjemme med lille Lotta 1 uke idag.

Lotta ble født 19.januar kl 05.31 , hun var 2880 g tung og 47,5 cm lang.

Så langt går alt bra. Hundene er veldig nysgjerrige, men nyhetens interesse legger seg nok fort. Fride er raskt bort ved vogga når det kommer noen lyder derfra, ellers takler hun fint at jeg sitter og ammer (var litt skeptisk til dette siden hun bråker sånn når jeg klapper katter eller de andre hundene).

Så da blir det bare spennende å se etterhvert.

Foreløpig går dagene (og nettene) med til amming og bleieskift... tar litt tid komme i rutine igjen. -men det er herlig å kunne bevege seg ut med hunder og til hester uten fare for å besvime eller spy hele tiden..!! Og ikke minst er det helt luksus å for første gang på over et halvt år å kunne ligge i senga eller sofaen igjen (og ikke måtte sitte å sove)!

mandag 11. januar 2010

vinter i grunn..




Ja dette må da være skikkelig vinter iallefall! Så lang kuldeperiode kan jeg ikke huske å ha opplevd. Det er egentlig best inne ved ovnen nå synes jeg. men med dyr må man jo ut, så det blir da noen småturer ut i kulda hver dag.


hunder og katter vil visst helst være inne de og. Hundene vil gjerne ut, men fort inn igjen, kattene vil egentlig ikke ut i det hele tatt.. Hestene er vel de som bryr seg minst om kulda, de er jo vant med gå ute hele tiden og har pels deretter.


29,5 minus er det kaldeste som har vært på gradestokken ved husveggen her. Idag var det bare 15, så da fikk jeg tilogmed gått en liten tur med hundene på formiddagen (lenge siden sist både pga kulde og dårlig form)


Ellers skjer det veldig lite her om dagen. Blir mye tid med øya i pc skjermen eller ei bok..